Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Μπεκατώρου: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»
LIFESTYLE

Μαρία Μπεκατώρου: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»

Μαρία Μπεκατώρου: Η παρουσιάστρια τόνισε πως την «έπνιγε» όλο αυτό γιατί ήταν την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το πώς πληγώθηκε από την τηλεόραση, για το τι έχει μετανιώσει περισσότερο, για την πρόταση γάμου που δεν της έγινε ποτέ και για τη σχέση ζωής που έχει αναπτύξει με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και αναφέρθηκε σε όσα την έχουν πικράνει περισσότερο από την τηλεόραση.

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο “just the two of us” τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι, υπήρξα απολυτά συνεπής σε αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις