Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η γη της Ελιάς 28/9: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η γη της Ελιάς 28/9: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Η γη της Ελιάς 28/9: Νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 στο MEGA

Στη δίνη των εξελίξεων βρίσκονται οι ήρωες της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Απόψε στις 21:00 έρχονται νέα δεδομένα, που πρόκειται να φέρουν τα «πάνω-κάτω». Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της. Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει μαζί. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό.

Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Η υπόθεση της σειράς

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία, μετά από έναν καβγά, φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και στην Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθούν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις