Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης για εμβόλιο: “Δεν έτυχε, ΔΕΝ πέτυχε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης για εμβόλιο: “Δεν έτυχε, ΔΕΝ πέτυχε”

Πολάκης για εμβόλιο: Ο κ. Πολάκης αναρωτιέται γιατί κάποιος πρέπει να νοσεί βαριά αφού έχει ήδη εμβολιαστεί

Μία ιδιαίτερη στιχομυθία είχαν ο επίκουρος καθηγητής Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Θεόδωρος Λύτρας, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, με αφορμή την μελέτη Λύτρα σχετικά με την θνησιμότητα των ασθενών με Covid-19. Ο κ. Πολάκης, σε νέα τοποθέτηση, αναρωτιέται γιατί κάποιος πρέπει να νοσεί βαριά αφού έχει ήδη εμβολιαστεί, μιας και το εμβόλιο “είναι τρομερά αποτελεσματικό να προφυλάσσει από την βαριά νόσο”, όπως αναφέρει ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. “Δεν έτυχε, ΔΕΝ πέτυχε” αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Ο κ. Λύτρας δεν άφησε αναπάντητη την παρέμβαση του κ. Πολάκη, υπενθυμίζοντας πως ο ρόλος του εμβολίου είναι να προστατέψεις όσους νοσήσουν από τη βαριά νόσηση, και πως ακόμα και αν κάποιοι έχουν βαριά συμπτώματα, οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε, αναφέροντας πως η λύση είναι οι ΜΕΘ. ” Εγώ κατανοώ τα πάντα.Εσυ ελπίζω να έχεις κατανοήσει πως μετά από 33.111 νεκρούς σε αυτή τη χώρα το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ λάθος ήταν πως δεν χρησιμοποιήθηκαν μαζικά τα μονοκλωνικά στους ευπαθείς και πως δεν είχαμε ΜΕΘ!!” ανέφερε στην απάντηση του ο κ. Πολάκης.

Αμετανόητος ο Πολάκης, ειρωνεύεται την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον κορονοϊό: "Δεν πέτυχε..."
Πολάκης: Τα είχα πει από τον Νοέμβριο του 2020

“Τα είχα πει από τον Νοέμβριο του 2020”, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνοντας παράλληλα πως “από το Σεπτέμβρη του 21 που ανέλαβε ο Πλεύρης και από τότε είχαμε τους 19.000 νεκρούς από τους 33.000 από την αρχή της πανδημίας” τα έλεγε ακόμη εντονότερα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, “τα μονοκλωνικά και οι ΜΕΘ ήταν η λύση” ωστόσο “κάποιοι πέταγαν αητό… και από την κυβέρνηση και από άλλους” σημειώνει με νόημα.

πολακης λυτρας

 

πολακης λυτρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις