Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σούπερ Κική κατάθλιψη: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της
LIFESTYLE

Σούπερ Κική κατάθλιψη: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της

Σούπερ Κική κατάθλιψη: Το αποκάλυψε η ίδια

Η Super Κική παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, η γνωστή instagrammer έλαβε μήνυμα το οποίο ανέφερε: «Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι» και εκείνη απάντησε: «Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά». Η Super Κική πριν λίγες ημέρες εξομολογήθηκε στο Instagram πως αντιμετωπίζει βαριά κατάθλιψη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί φαρμακευτική αγωγή.

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9 τοις εκατό πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση έχω σκάσει και θέλω να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνεις και εσύ» είπε στο πρώτο story της στο instagram.

Στο δεύτερο story που ανέβασε τη Δευτέρα, ανέφερε,

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική, τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο…, πάρα πολύ καριο… Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα και υποφέρω. Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει. Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Γι’ αυτό όταν λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει».

Τελικά σε δημοσίευση που έκανε την Τρίτη ανέφερε: «Τελικά μου την έδωσε την αγωγούλα! Άσπρισαν και τα μαλλιά μου! Όλα καλά…καλημέρα».

«Η αναγνωρισιμότητα μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα»

Μιλώντας σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ανοιχτά πως επισκέπτεται ψυχολόγο και ψυχίατρο, ενώ μίλησε για όσα άλλαξαν μέσα της μετά την αναγνωρισιμότητα των τελευταίων ετών. «Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού», είπε αρχικά η Σούπερ Κική. Στη συνέχεια μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που επηρέασαν σοβαρά την ψυχολογία της…

«Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα. Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα», είπε η Σούπερ Κική. Τέλος η γνωστή instagrammer μίλησε για τις εναλλαγές στην ψυχολογία της, κατά την διάρκεια της μέρας: «Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ», κατέληξε η Σούπερ Κική καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις