Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πλειστηριασμοί 2022: Καταγγελία μητέρας – «Βγαίνει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό γιατί χρωστούσα κοινόχρηστα»
ΕΛΛΑΔΑ

Πλειστηριασμοί 2022: Καταγγελία μητέρας – «Βγαίνει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό γιατί χρωστούσα κοινόχρηστα»

Πλειστηριασμοί 2022: Η Δήμητρα Καλβή είναι σε σοκ, καθώς έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για 881,42 ευρώ.

Αίσθηση προκαλεί η ιστορία της Δήμητρας Καλβή που παρουσιάστηκε το πρωί στην εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία» Μητέρα των δύο παιδιών μιλά για το πώς έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 881,42 ευρώ σε κοινόχρηστα. Όπως είπε, η ίδια βρισκόταν σε μία διαμάχη με την διαχείριση της πολυκατοικίας για το κόστος κάποιων ζημιών που είχαν γίνει, ζητώντας αποδείξεις, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια. Ο σύζυγος μίας γυναίκας που ήταν στην επιτροπή διαχείρισης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά για το θέμα και έτσι το 2020 της ήρθε μία κατασχετήρια έκθεση…

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο δικηγόρος της γυναίκας που δουλεύει στον Δήμο ήταν σε επικοινωνία με την επιτροπή διαχείρισης και είχε φτάσει σε μία άτυπη προφορική συμφωνία. Αυτή όμως δεν προχώρησε ποτέ, καθώς ο νομικός έπαθε έμφραγμα, με αποτέλεσμα η άλλη πλευρά να βρει την ευκαιρία και να προχωρήσει την διαδικασία. Έτσι το σπίτι στα Πατήσια που μένει, βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και μάλιστα αποκτήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο που υπήρξε, σε τιμή εκκίνησης.

Δείτε το video με τα όσα λέει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις