Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρτίκας – Βρισηίδα: “Συζούμε στο σπίτι των γονιών του Σπύρου”
LIFESTYLE

Μαρτίκας – Βρισηίδα: “Συζούμε στο σπίτι των γονιών του Σπύρου”

Μαρτίκας - Βρισηίδα: «Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε επέτειο στις 14 Απριλίου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησαν δηλώσεις για τη σχέση τους και τη γνωριμία τους στο Survivor. To ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αποκάλυψαν πότε ξεκίνησε ο δεσμός τους.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor. Έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα, δεν μας πτόησε κάτι», δήλωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ριάλιτι επιβίωσης. «Ήταν μια εμπειρία που θα ήθελα να τη ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά, που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα, γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανότητο και τελικά, έμεινα έξι μήνες», είπε χαρακτηριστικά.

“Συζούμε, τώρα φτιάχνουμε το σπίτι”

Αναφορικά με τον έρωτά τους, η Βρισηίδα δήλωσε: «Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που κάνει. Θέλω χρόνο. Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά. Όχι κατευθείαν».

Από τη μεριά του, ο φαρμακοποιός δήλωσε πως: «Ο έρωτας κερδίζεται και θέλει παιδεία, καλλιεργείται. Ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε κεραυνοβόλο απογοήτευση». Τέλος, μίλησαν για τη συγκατοίκησή τους στην Αθήνα. «Ήταν λίγο δύσκολο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Συζούμε, τώρα φτιάχνουμε το σπίτι. Μένουμε προσωρινά στους γονείς του Σπύρου. Οι γονείς του με συμπαθούσαν από πριν, μέσα από το παιχνίδι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις