Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγγελίδης αποζημίωση: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο για το τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελίδης αποζημίωση: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο για το τροχαίο

Αγγελίδης αποζημίωση: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Δικαιώθηκε και στο Εφετείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, πέντε χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή «T-live» του Alpha, η δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη ήρθε και σε δεύτερο βαθμό. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Εφετείου, στις 19 Σεπτεμβρίου, αυξήθηκε το ποσό της αποζημίωσης για την ηθική βλάβη και την αναπηρία που προκλήθηκε στον παρουσιαστή. Ταυτόχρονα, μείωσε το ποσοστό της συνυπαιτιότητας από 30% σε 20%, επειδή δεν φορούσε κράνος όταν οδηγούσε.

Ακόμη, το Εφετείο επισήμανε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος από αμέλεια δεν είχε τεταμένη την προσοχή του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του πέντε χρόνια μετά το τροχαίο

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αγαμέμνονας Τάτσης, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Τετάρτης (21/9), λέγοντας πως σήμερα, «πέντε χρόνια μετά το τραγικό βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχει βελτίωση και στο νοητικό και στο κινητικό επίπεδο. Δίνει έναν αγώνα να κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτόν τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγός του».

«Το ποσό που του επιδικάστηκε είναι ανάλογο της έκτασης και της βλάβης», πρόσθεσε ο κ. Τάτσης αναφορικά με την αποζημίωση που θα λάβει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του, έπειτα από την απόφαση του Εφετείου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γύριζε από κέντρο διασκέδασης, όταν η μηχανή του έπεσε πάνω σε λεωφορείο, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του στη σύγκρουση. Έκτοτε, ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά έμεινε παράλυτος και καθημερινά δίνει τη δική του μάχη. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, και ο γιος τους βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις