Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 5 πρεμιέρα σήμερα 19/9: Έρχεται “λαμπερό” ξεκίνημα
LIFESTYLE

GNTM 5 πρεμιέρα σήμερα 19/9: Έρχεται “λαμπερό” ξεκίνημα

GNTM 5 πρεμιέρα σήμερα 19/9: Δείτε απόσπασμα του σημερινού επεισοδίου

Επιστρέφει στις οθόνες των τηλεθεατών σήμερα, Δευτέρα (19/09) στις 21:00 στο Star το GTNM 5 με φρέσκα πρόσωπα και κορίτσια από 18 έως… 88 ετών έτοιμα να “κατακτήσουν” τις πασαρέλες και φυσικά μία θέση στο σπίτι του reality. Από το απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή Breakfast Star φαίνεται πως η φετινή σεζόν πρόκειται να φέρει ανατροπές, κλάματα και εντάσεις. Οι κριτές φάνηκαν απογοητευμένοι από τις απαρχαιωμένες πόζες των επίδοξων μοντέλων ενώ οι προσδοκίες από την πλευρά τους έδειξαν να είναι υψηλές.

“Στόχος μου είναι το σόου της Victoria’s Secret” αναφέρει μία από τις κοπέλες. Παράλληλα, δεν έλειψαν τα κλάματα αλλά και οι άβολες στιγμές που τα κορίτσια βρέθηκαν απροετοίμαστα απέναντι στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής.

Τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το project

Οι υποψήφιες θα κάνουν πασαρέλα μπροστά από την κριτική επιτροπή, που φέτος αποτελείται από νέα πρόσωπα: η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και θα έχει στο πλευρό της τον Τάσο Σοφρωνίου, την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Γιώργο Καράβα. Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή. Το μοντέλο Mary Vitinaros είναι η model instructor του GNTM 5, που θα συνοδεύει και θα συμβουλεύει τις υποψήφιες σε ολόκληρη την δοκιμασία που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα κρίνονται σε πρωτότυπα concept μόδας και ομορφιάς, με στόχο να κλέψουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και να παραμείνουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις