Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάφτιση Μπόμπα – Τανιμανίδης: Όσα έγιναν στην τελετή
LIFESTYLE

Βάφτιση Μπόμπα – Τανιμανίδης: Όσα έγιναν στην τελετή

Βάφτιση Μπόμπα - Τανιμανίδης: Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς

Ημέρα χαράς η χθεσινή για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα που βάπτισαν τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, με τη διακόσμηση στα χρώματα του ροζ να ξεχωρίζει και τη θάλασσα να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χαρμόσυνο σκηνικό.

Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάφτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. Από την άλλη, την Αριάνα βάφτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες τον Ιούνιο του 2021. Είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι με τις κόρες τους και τους αρέσει να τις βλέπουν να μεγαλώνουν. Μάλιστα, μοιράζονται καθημερινά σχεδόν και οι δύο, στιγμές από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Ο χορός με τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη στη δεξίωση

Το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αναδημοσίευσαν αρκετά στιγμιότυπα από τη δεξίωση που ακολούθησε, με ένα από αυτά να είναι ο χορός της influencer με τον πολυαγαπημένο της πεθερό, Στέφανο Τανιμανίδη.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις