Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πάρντο – Ροντρίγκες: «Είπα στον Χάμες πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάρντο – Ροντρίγκες: «Είπα στον Χάμες πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα»

Πάρντο - Ροντρίγκες: Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τον συμπατριώτη του πριν εκείνος αποφασίσει να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Κολομβίας ο Φελίπε Πάρντο αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο Χάμες Ροντρίγκες για να ζητήσει πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα. Ο Φελίπε Πάρντο που έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2015 έως το 2017 είναι Κολομβιανός όπως ο Χάμες Ροντρίγκες και διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε μαζί του και του τόνισε: «Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τραυματισμούς και αδράξει την ευκαιρία για να παίξει στην Ελλάδα».

“Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα”

Στην ίδια συνέντευξη σημείωσε: «Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα», ενώ ξεκαθάρισε πως στον Ολυμπιακό υπάρχει πίεση: «Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις».

Εν συνεχεία τόνισε: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, που παλεύει για να είναι πάντα στο Champions League, πάντα πρωταθλητής στην Ελλάδα, είναι η καλύτερη. Ο κόσμος είναι θεαματικός και αγαπάει την ομάδα. Η πόλη είναι υπέροχη. Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις