Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ζιζέλ – σύζυγος: “Θέλω να είναι ευτυχισμένος”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζιζέλ – σύζυγος: “Θέλω να είναι ευτυχισμένος”

Ζιζέλ - σύζυγος: Έκανα το χρέος μου, στάθηκα στον άντρα μου -Ήρθε η δική μου σειρά τώρα

Την επιστροφή της στην καριέρα της ανακοίνωσε το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ, αποκαλύπτοντας πως ήρθε πλέον η σειρά της, έχοντας παραμείνει χρόνια στο περιθώριο του συζύγου της. Η 42χρονη Ζιζέλ συζήτησε τις επόμενες κινήσεις της κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Elle και αναγνώρισε ότι αποσύρθηκε από τη δική της καριέρα για να στηρίξει τον σύζυγό της Τομ Μπράντι και την οικογένειά της, αλλά αισθάνεται πως «έκανε το χρέος της» και πως τώρα πρέπει να επικεντρωθεί στον εαυτό της και στις φιλοδοξίες της.

Ζιζέλ: «Έκανα το καθήκον μου, στάθηκα στον άντρα μου»

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό».

Η Ζιζέλ λέει πως ήρθε πλέον η ώρα να βάλει σε προτεραιότητα την «τεράστια λίστα πραγμάτων» που θέλει να κάνει, αποκαλύπτοντας: «Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου».

Με τι θα ασχοληθεί πλέον το διάσημο μοντέλο

Όσο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον της, το πρώην πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, που αποσύρθηκε από την πασαρέλα το 2015, δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να επιστρέψεις στις πασαρέλες. Ωστόσο, σκοπεύει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τους φωτογράφους και τους στυλίστες με τους οποίους έχει δημιουργήσει φιλίες κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της. «Είναι πολύ εύκολο για μένα να πάω εκεί και να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα» δήλωσε η Ζιζέλ. «Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους» πρόσθεσε. Το πιο σημαντικό, η 42χρονη δήλωσε ότι σκοπεύει να θέσει ως προτεραιότητα την αφοσίωσή της στο περιβάλλον και να επικεντρωθεί στην αναγέννηση των φυσικών πόρων του πλανήτη, ειδικά στην πατρίδα της, τη Βραζιλία.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η Ζιζέλ δήλωσε ότι ελπίζει πως μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση σε άλλες γυναίκες ότι μπορούν να είναι μητέρες και να ακολουθούν τα πάθη τους. «Ποτέ δεν μου άρεσε να με βάζουν σε ένα κουτί, γιατί πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε ό,τι θέλουμε. Έχουμε τόσο πολλές διαφορετικές πλευρές» δήλωσε, προσθέτοντας: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να το κάνω αυτό στη δουλειά μου και μπορώ να μπαίνω σε τόσο διαφορετικούς ρόλους και να βιώνω όλες αυτές τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού μου».

Τι είπε για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τα προβλήματα στον γάμο της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ζιζέλ μίλησε και για όλες αυτές τις φήμες σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό στον γάμο της, μετά την απόφαση του συζύγου της να επιστρέψει για άλλη μία σεζόν στο NFL. Όπως είπε το μοντέλο, την πείραξε ιδιαίτερα ο σεξιστικός τρόπος με τον οποίο την παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης. Λέει ότι η απεικόνισή της ως απελπισμένης για τη συνταξιοδότηση του συζύγου της είναι απόδειξη «του συστήματος στο οποίο ζούμε». «Αυτό είναι που έχει αποδεχθεί η κοινωνία» τόνισε.

Πρέπει να ακολουθήσει κι αυτός αυτό που αγαπά

Όσο για το πώς αισθάνεται για την επικείμενη επιστροφή του του συζύγου της, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, η Ζιζέλ είπε ότι έχει τις ανησυχίες της, μεταξύ άλλων για την ασφάλεια του συζύγου της και τον χρόνο που θα μπορεί να περνάει με την οικογένειά του. Ωστόσο, είπε ότι θέλει ο σύζυγός της να είναι ευτυχισμένος. «Προφανώς έχω τις ανησυχίες μου – πρόκειται για ένα πολύ βίαιο άθλημα και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών στη ζωή των παιδιών μου. Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά στην τελική αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που να λειτουργεί γι’ αυτόν. Πρέπει να ακολουθήσει κι αυτός αυτό που αγαπά» ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις