Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Καζάκος θάνατος: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καζάκος θάνατος: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κώστας Καζάκος θάνατος: «Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός

Σε ανάρτηση για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Καζάκου, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός μόλις έμαθε τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού το απόγευμα της Τρίτης ανήρτησε το εξής μήνυμα:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Κώστα Καζάκου. Μιας πληθωρικής και δυναμικής προσωπικότητας, που υπήρξε διαρκώς παρούσα στην Τέχνη, όπως και στη δημόσια ζωή ως βουλευτής. Και από τις δύο θα λείψουν, τώρα, τόσο η επιβλητική του εμφάνιση, όσο και η χαρακτηριστική φωνή του. Αυτήν, με την οποία απέδιδε τους σημαντικούς ρόλους του, αλλά και διατύπωνε τις απόψεις στις οποίες πίστευε. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους».

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Καζάκοςπέθανε σε ηλικία 87 ετών

Νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καθώς αντιμετώπιζε χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στις 26 Ιουλίου στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα. Στις αρχές Αυγούστου βγήκε θετικός στην Covid-19 και αρνητικοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου. Έδωσε μάχη για τη ζωή του και τελικά κατέληξε σήμερα το απόγευμα από πολυοργανική ανεπάρκεια. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καζάκος λίγους μήνες πριν -και συγκεκριμένα τον Απρίλιο- αναγκάστηκε να αποχωρήσει από μια παράσταση, στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει, για λόγους υγείας.

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράστασή μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή! Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου! Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται! Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης», είχε γράψει τότε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, συνοδεύοντας την είδηση με το τρέιλερ για την παράσταση «Ματωμένα Χώματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις