Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δίδυμα Τανιμανίδη: Αριάνα – Φιλίππα έκαναν… άνω κάτω το πλοίο για Μύκονο
LIFESTYLE

Δίδυμα Τανιμανίδη: Αριάνα – Φιλίππα έκαναν… άνω κάτω το πλοίο για Μύκονο

Δίδυμα Τανιμανίδη: Το βίντεο από το ταξίδι της Αριάνας και της Φιλίππας με το καράβι για Μύκονο

Αντίστροφη μέτρηση για τη βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και η οικογένεια βρίσκεται ήδη στη Μύκονο. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων λίγες ημέρες νωρίτερα για να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όλοι μαζί ταξίδεψαν με το καράβι το περασμένο Σάββατο και η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε ένα απίστευτα τρυφερό βίντεο με τα κορίτσια μέσα το καράβι.

Οι ενός έτους Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη, οι οποίες θα βαφτιστούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου έκαναν άνω κάτω το καράβι.

Οι δυο τους περπατούσαν και έπαιζαν στο κατάστρωμα με τη μαμά τους να τις ακολουθεί…

Οι νονοί

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης παντρεύτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια, την 1/9/2018, και έπειτα από από τρία χρόνια ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους, με τη βάφτισή τους να έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες στο νησί της Μυκόνου.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις