Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έλον Μασκ – φωτογραφίες: Στο “σφυρί” στιγμιότυπα από όταν ήταν φοιτητής
ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ – φωτογραφίες: Στο “σφυρί” στιγμιότυπα από όταν ήταν φοιτητής

Έλον Μασκ - φωτογραφίες: «Ηταν πολύ αφοσιωμένος στα μαθήματα» λέει η πρώην του

Πριν από 28 χρόνια, το 1994, η Τζένιφερ Γουέην και ο Ελον Μασκ ήταν όχι μόνο συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, αλλά συγκάτοικοι στην ίδια εστία και ζευγάρι. Ήταν η Τζένι και ο Ελον, ένα ερωτευμένο ζευγάρι φοιτητών. Σήμερα, ο Μασκ είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη και η Τζένιφερ δημοπρατεί τις φωτογραφίες τους από εκείνη την περίοδο για να συνεισφέρει οικονομικά στα δίδακτρα κολλεγίου του εγγονού της.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς ήταν ο Μασκ στα φοιτητικά του χρόνια, η πρώην αγαπημένη του απάντησε: “Ήταν παιχνιδιάρης, αλλά και σοβαρός, όπως άλλωστε και γνώστης της τεχνολογίας”. Σύμφωνα με την Τζένιφερ, ο νεαρός Μασκ είχε χιούμορ, ήταν τρυφερός στη σχέση τους αλλά δεν εκδηλωνόταν δημοσίως, ήταν πολύ αφοσιωμένος στα μαθήματα, ως φιλόδοξος και ιδεαλιστής. «Του άρεσε να έχει κάποιον δίπλα του να τον στηρίζει. Από τότε όταν μιλούσε για τα αυτοκίνητα καταλάβαινες ότι κάτι μεγάλο έχει στο νου του…» δήλωσε η Boo Boo, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά ο Μασκ.

Το τέλος της σχέσης τους

Στο «σφυρί» βγαίνουν 18 αυθόρμητες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις νεανικές στιγμές του δισεκατομμυριούχου ως φοιτητή, μια χειρόγραφη κάρτα γενεθλίων και ένα χρυσό κολιέ που χάρισε ο Μασκ στην τότε κοπέλα του. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, η κάρτα γενεθλίων – με την υπογραφή «Love, Elon» – έφτανε τα 10.000 δολάρια με εντυπωσιακές προσφορές.

Το επόμενο που προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το κολιέ, το οποίο συνοδεύεται από ένα σμαράγδι από το ορυχείο της Ζάμπια που ανήκει στον πατέρα του Μασκ, τον Έρολ, έναν νοτιοαφρικανό εργολάβο ακινήτων. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, αυτές περιλαμβάνουν άγνωστα μέχρι στιγμής στιγμιότυπα του νεαρού Έλον να κάνει παρέα με φίλους, να χαζεύει στον κοιτώνα και να αγκαλιάζεται με την Γκουέιν. Το τέλος της νεανικής σχέσης επήλθε όταν ο Μασκ έφυγε και μετακόμισε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Η Τζένιφερ Γουέην ήταν πολύ ερωτευμένη και τον επισκέφτηκε μερικές φορές αλλά ο ίδιος θεώρησε την σχέση από απόσταση «χάσιμο χρόνου» και αποφάσισε να χωρίσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις