Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαμαράς – Καραμανλής ΔΕΘ 2022: Το τετ α τετ στη Θεσσαλονίκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς – Καραμανλής ΔΕΘ 2022: Το τετ α τετ στη Θεσσαλονίκη

Σαμαράς - Καραμανλής ΔΕΘ 2022: Δείπνησαν σε εστιατόριο μετά την ομιλία Μητσοτάκη

Ένα ραντεβού με ενδιαφέρον είχαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανόνισαν να δειπνήσουν μαζί ενόσω βρίσκονταν στο Βελλίδειο, όπου παρακολουθούσαν από την πρώτη σειρά την ομιλία Μητσοτάκη. Οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ και πρωθυπουργοί είχαν μια σύντομη χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόλις τελείωσε η ομιλία του πρωθυπουργού. «Δεν πάμε να φάμε μαζί;» πρότεινε ο κ. Καραμανλής στον Α. Σαμαρά. Βρέθηκαν στην ψαροταβέρνα «Βράχος» στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς.

Μετά το δείπνο με Καραμανλή πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και από το κεντρικότατο εστιατόριο Clochard στην οδό Κομνηνών όπου συνάντησε την παρέα του και είχε ένα ελαφρύ πιάτο με συνοδεία ενός ποτηριού λευκού κρασιού.

Το Κλοσάρ, παρεμπιπτόντως, είχε την τιμητική του τις τελευταίες δύο ημέρες: Παρέλασαν όλοι σχεδόν οι υπουργοί και στελέχη της ΝΔ: Από τον Παναγιώτη Πικραμμένο μέχρι τον Γιάννη Πλακιωτάκη μέχρι τη Νίκη Κεραμέως και τον Θάνο Πλεύρη και από τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη μέχρι τον (Θεσσαλονικιό) και μόνιμο θαμώνα Αντώνη Οικονόμου, γ.γ. του υπ. Άμυνας, αλλά και οικονομικοί παράγοντες, τραπεζίτες, δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις