Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Χώρισαν μετά από λίγους μήνες σχέσης
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Χώρισαν μετά από λίγους μήνες σχέσης

Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Ο personal trainer αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

H Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι «Φάρμα» και ερωτεύτηκαν. Παρ’ όλα αυτά, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, το ζευγάρι αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του και να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο personal trainer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι όχι μόνο χώρισε με την τραγουδίστρια, αλλά και ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του τόνισε: «Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ». Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια νέα σύντροφός στη ζωή του, δήλωσε: «Ναι, κάτι ισχύει. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μπορούμε να μιλάμε για περαιτέρω πράγματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις