Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ζιζέλ διαζύγιο: Χωρίζει το διάσημο μοντέλο;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζιζέλ διαζύγιο: Χωρίζει το διάσημο μοντέλο;

Ζιζέλ διαζύγιο: Μόνη της με τα παιδιά σε πάρκο

Επέστρεψε στο σπίτι της στη Φλόριντα η Ζιζέλ και πήγε σε υδάτινο πάρκο του Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της, χωρίς τον Τομ Μπρέιντι. Μετά τις φήμες για τα «σύννεφα» στη σχέση της με τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το σπίτι της και να πάει για διακοπές στην Κόστα Ρίκα, το σούπερ μόντελ επέστρεψε, ωστόσο ακόμα υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το τι συμβαίνει με τον γάμο της. Όπως είχε γνωστοποιήσει το Page Six την περασμένη εβδομάδα, το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret εγκατέλειψε την οικογενειακή του κατοικία στην Τάμπα, της Φλόριντα, και πέταξε μόνη της για την Κόστα Ρίκα, μετά από έναν «επικό καβγά» με τον 45χρόνο πρώην παίκτη του NFL, φουντώνοντας τις φήμες ότι χωρίζουν.

Πηγές, μάλιστα, αποκάλυψαν πως το ζευγάρι είχε μια «σειρά από διαφωνίες» σχετικά με την απόφαση του Μπρέιντι να ανακαλέσει την απόσυρσή του απο την αγωνιστική δράση, την οποία είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο, και να παίξει και πάλι στο NFL εν όψει της νέας σεζόν.

Ζιζέλ: Χωρίς τον Τομ Μπρέιντι στο υδάτινο πάρκο

Η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή εθεάθη την Κυριακή (4/9) στο υδάτινο πάρκο Tidal Cove στην Aventura, βόρεια του Μαϊάμι, χωρίς να είναι παρών ο σύζυγός της, φουντώνοντας τις φήμες χωρισμού. Το People ανέφερε ότι η Ζιζέλ έπαιξε με τα παιδιά της στις νεροτσουλήθρες και ότι «όλοι έδειχναν χαρούμενοι» και φαίνονταν να διασκεδάζουν. «Η Gisele ήταν πανέμορφη με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο και πρόσθεσε: «Μιλούσε με άλλους ανθρώπους στην πισίνα». Το ζευγάρι μοιράζεται μια έπαυλη στο Μαϊάμι, η οποία βρίσκεται υπό κατασκευή, ενώ η κύρια οικογενειακή τους κατοικία είναι το συγκρότημά τους στην Τάμπα.

Η επιστροφή του Μπρέιντι στο NFL τάραξε τα νερά

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης του NFL έκανε τελικά του… κεφαλιού του, καθώς πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις με τους Tampa Bay Buccaneers μετά από 11ήμερη άδεια. Μάλιστα, γνωστοποίησε και την απόφασή του για επιστροφή στις 28 Αγούστου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα βίντεο. Την ίδια στιγμή, η Ζιζέλ, η οποία έχει με τον Μπρέιντι τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν, αλλά και τον 15χρονο Τζακ από τον πρώτο γάμο του 45χρονου με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, ήταν πάντα αυτή που φρόντιζε τα παιδιά και «είχαν συμφωνήσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, αλλά μετά άλλαξε γνώμη», όπως αναφέρει πηγή.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο 45χρονος αθλητής πέταξε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει την προπόνηση του Τζακ στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας μαζί του τον Μπέντζαμιν και τη Βίβιαν. Πηγές αναφέρουν ότι «φαινόταν χαλαρός και χαρούμενος». Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, ήταν αρκετά θλιμμένος από τον καβγά με τη σύζυγό του. Όταν ρωτήθηκε για την εξαφάνισή του, ο σταρ του NFL δήλωσε: «Είναι όλα προσωπικά… Ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Όλοι έχουμε πραγματικά μοναδικές προκλήσεις στη ζωή μας. Εγώ είμαι 45 ετών. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις