Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα γλιτώσω το κόστος των αποσκευών: Το viral κόλπο
PLUS

Πώς θα γλιτώσω το κόστος των αποσκευών: Το viral κόλπο

Πώς θα γλιτώσω το κόστος των αποσκευών: Το κόλπο της έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια likes και 13.400 σχόλια έκπληκτων χρηστών.

Βίντεο που αποκαλύπτει πώς να αποφύγετε το βαρύ κόστος αποσκευών όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, ανέβασε Βελγίδα στο TikTok και έγινε viral. Το μυστικό σύμφωνα με την Τέντι Ιβάνοβα, είναι πακετάροντας τα πράγματά σας σε μαξιλαροθήκη! Έτσι, θα γλιτώσετε τις χρεώσεις για επιπλέον βαλίτσες. Το βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο TikTok αποκαλύπτοντας την πατέντα της έχει συγκεντρώσει πάνω από 41,5 εκατομμύρια προβολές. «Οι γονείς μου δεν πληρώνουν ποτέ για επιπλέον αποσκευές, ταξιδεύουμε πάντα μόνο με χειραποσκευές», είπε η 21χρονη. «Μου αρέσει να φοράω πολλά ρούχα στις διακοπές, οπότε το να προσπαθώ να χωρέσω τα πάντα σε μια μίνι βαλίτσα ήταν πάντα ένας εφιάλτης», είπε.

Τι είναι τα λευκά ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό; Ειδικοί εξηγούν

Η Τέντι γεμίζει ένα μαξιλάρι -που σπάνια υπολογίζεται ως μέρος της χειραποσκευής- με τα ρούχα, κουβέρτες και άλλα μαλακά αντικείμενα και περπατά στο αεροδρόμιο με το παραγεμισμένο μαξιλάρι. Στη συνέχεια αποκαλύπτει το περιεχόμενο, ανοίγοντας το μαξιλάρι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου της, αδειάζοντας το περιεχόμενό του. «Ήταν βολικό γιατί χρησιμοποιώ το μαξιλάρι κατά τη διάρκεια της πτήσης ή στο ταξί στο δρόμο για το ξενοδοχείο», πρόσθεσε η κοπέλα.

Το κόλπο της έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια likes και 13.400 σχόλια έκπληκτων χρηστών.

@itisivanovaa #vacation #family #viral #croatia #pourtoi #fyp #fypシ #fy #nobodysgonnaknow #crocs #jbl ♬ THEY ARE GONNA KNOW – Heliqs

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις