Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – παρακολουθήσεις: Η απάντηση Τέλλογλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – παρακολουθήσεις: Η απάντηση Τέλλογλου

Μητσοτάκης - παρακολουθήσεις: Ο Τάσσος Τέλλογλου έχει δηλώσει ότι και το τηλέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν υπό παρακολούθηση επί ΣΥΡΙΖΑ

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι και ο ίδιος ήταν υπό παρακολούθηση όταν ήταν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρωθυπουργός, επικαλούμενος τις αποκαλύψεις του Τάσου Τέλλογλου, προκάλεσε την απάντηση του δημοσιογράφου, που μίλησε για συμψηφισμό που δεν βοηθάει την κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του ανέφερε ότι:

“Και εγώ πληροφορούμαι από έγκυρους δημοσιογράφους, τους οποίους συχνά επικαλείστε, ότι ήμουν θύμα συνακροάσεων όπως η σύζυγος και η κόρη μου, όταν ήμουν υποψήφιος πρωθυπουργός. Καταθέτω στα πρακτικά την σχετική ανάρτηση του κ. Τέλλογλου τον οποίο συχνά επικαλείστε και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποια παράκεντρα με άκουγαν τότε, με τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό”.

O κ. Τέλλογλου, πριν από λίγες ημέρες είχε γράψει στο Twitter, ότι το 2018 γινόταν παρακολούθηση του τηλεφώνου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητοτσάκη από ιδιώτη, ενώ αυτός ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα Παρασκευή, σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού έγραψε:

“Ο συμψηφισμός δεν βοηθάει την κυβέρνηση ,την εξομοιώνει με ό.τι προηγήθηκε. Το θέμα σήμερα δεν είναι τι γινόταν το 2018 η το 2015 ,το θέμα είναι ποιος και πώς ήλεγξε την ΕΥΠ τα τελευταία 3 χρόνια.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις