Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρούλα Πισπιρίγκου εξελίξεις: Στο Θριάσιο εκτάκτως τη νύχτα
ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου εξελίξεις: Στο Θριάσιο εκτάκτως τη νύχτα

Ρούλα Πισπιρίγκου εξελίξεις: Για έντονη αδιαθεσία παραπονέθηκε η 33χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά επέστρεψε στις φυλακές

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως τη νύχτα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού ως ύποπτη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένιωσε ξαφνική έντονη αδιαθεσία, και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στα επείγοντα στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 33χρονη εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι φαίνεται πως δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό ώστε να παραμείνει και επέστρεψε στον Κορυδαλλό.

Ανέλαβε ο Κούγιας

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη (24.08.2022), υπήρξε εξέλιξη στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς δικηγόρος της ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση εξουσιοδότησης που του υπέγραψε η προφυλακισμένη μητέρα. Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει – μεταξύ άλλων – ότι «η αποκλειστική αιτία της αποδοχής ήταν η διαπίστωση από εμέ πρωτοφανών ιατροδικαστικών, παθολογοανατομικών, μαρτυρικών και αστυνομικών επιλογών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις