Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτ Μος Instagram: Ολόγυμνη στη λίμνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μος Instagram: Ολόγυμνη στη λίμνη

Κέιτ Μος Instagram: Στο ασπρόμαυρο βίντεο που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, τη βλέπουμε να βαδίζει αρχικά στην άκρη του νερού πριν βουτήξει στη λίμνη.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο και τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει ένα brand ευεξίας, ακολουθώντας την Γκουίνεθ Πάλτροου. Ο λόγος για την Κέιτ Μος. Και πώς το ανακοίνωσε; Μοιράστηκε ένα βίντεο με την ίδια να κολυμπάει ολόγυμνη σε μια λίμνη, θυμίζοντας τον παλιό της εαυτό, όταν είχε χαρακτηριστεί party girl. Βέβαια, από τότε έχει γυρίσει την πλάτη στις κακές συνήθειες υπέρ ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στην αγγλική εξοχή.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, τη βλέπουμε να βαδίζει αρχικά στην άκρη του νερού πριν βουτήξει στη λίμνη. Την βλέπουμε ολόγυμνη να περπατά μέσα από καλάμια, καθώς γυρίζει το βλέμμα της και ρίχνει μια ματιά στην κάμερα. Στην συνέχεια, κολυμπά με χάρη μέσα στο νερό της λίμνης. Στην λεζάντα του βίντεο, η Κέιτ Μος έγραψε: «Μαγευτική και μαγική. Η COSMOSS είναι η αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής. Έρχεται 1η Σεπτεμβρίου 2022».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις