Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χίλαρι Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι: Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εξηγεί γιατί δε χώρισε μετά το σκάνδαλο
ΚΟΣΜΟΣ

Χίλαρι Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι: Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εξηγεί γιατί δε χώρισε μετά το σκάνδαλο

Χίλαρι Κλίντον - Μόνικα Λεβίνσκι: Το πρώτο επεισόδιο του σόου δεν έχει προβληθεί ακόμη

Δημοσίως για αυτό που όλοι κάποτε έχουν αναρωτηθεί, πώς έμεινε με τον σύζυγό της μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο Λεβίνσκι, απάντησε η Χίλαρι Κλίντον. Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον, μητέρα και κόρη δηλαδή ετοίμασαν ένα road trip show το οποίο θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα της AppleTV+. Το όνομα αυτού Gutsy. Οι δύο γυναίκες στο πλαίσιο του σόου αυτού ταξιδεύουν σε όλες τις ΗΠΑ για να συναντήσουν άλλες γυναίκες που εμπνέουν. Και σε μια συνάντησή της με την Whittney Ijanaten, η Χίλαρι Κλίντον μιλά για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μείνει με τον σύζυγό της, τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, μετά τη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Το πρώτο επεισόδιο του σόου δεν έχει προβληθεί ακόμη, αναμένεται σύντομα, ωστόσο χθες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Και αυτό περιλαμβάνει μια μικρή γεύση από τη συνομιλία της Χίλαρι με την Whittney Ijanaten, η οποία τη ρωτά για την απόφασή της να παραμείνει παντρεμένη με τον σύζυγό της μετά το δημόσιο σεξουαλικό σκάνδαλο του. «Έχετε έναν γάμο που ήταν σε δημόσια θέα από την αρχή. Είπατε ότι το πιο ενστικτώδες πράγμα που κάνατε ποτέ ήταν να παραμείνετε στο γάμο σας», σημειώνει η Ijanaten και η Χίλαρι συμφωνεί. «Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι σωστό για όλους», προσθέτει.

Το τρέιλερ κόβεται πριν η Χίλαρι μπορέσει να πει περισσότερα, αλλά η Ijanaten μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συζήτησή τους για το γάμο της κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Entertainment Weekly. «Ήταν πραγματικά ωραίο, ήταν μια συζήτηση γυναίκας προς γυναίκα – ήθελα να μάθω πώς ήταν δυνατόν να μείνεις;».

Τι έχει πει η Χίλαρι Κλίντον για τη σχέση του συζύγου της με την γραμματέα που προκάλεσε σεισμό στις ΗΠΑ

Η Χίλαρι, η οποία παντρεύτηκε τον Μπιλ Κλίντον το 1975, ήταν ήδη 20 χρόνια παντρεμένη όταν η είδηση της σχέσης του με τη Λεβίνσκι -μια 22χρονη υπάλληλο στο Λευκό Οίκο- συγκλόνισε τις ΗΠΑ και οδήγησε στην παραπομπή του σε δίκη το 1998. Εκείνη την εποχή, παρέμεινε υποστηρικτική προς τον σύζυγό της και στάθηκε στο πλευρό του. «Νομίζω ότι το πιο τολμηρό πράγμα που έκανα ποτέ – προσωπικά – ήταν να πάρω την απόφαση να παραμείνω στο γάμο μου», δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Good Morning America το 2019, ενώ στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζενέρις είχε πει ότι ήθελε κότσια για να μείνει με τον Μπιλ εκείνη τη χρονική στιγμή.

Η Χίλαρι έριξε επίσης φως στο σκάνδαλο Λεβίνσκι στο βιβλίο της του 2017, What Happened, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα τη σχέση. «Υπήρχαν στιγμές που ήμουν βαθιά αβέβαιη για το αν ο γάμος μας μπορούσε ή έπρεπε να επιβιώσει», γράφει στο βιβλίο. «Αλλά εκείνες τις ημέρες έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση που είχε μεγαλύτερη σημασία για μένα: Τον αγαπώ ακόμα; Και μπορώ να εξακολουθώ να βρίσκομαι σε αυτόν τον γάμο χωρίς να γίνω αγνώριστη -χωρίς να διαστρεβλωθώ από θυμό, ή κακία;. Οι απαντήσεις ήταν πάντα θετικές. Έτσι συνέχισα».

Το Gutsy κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις