Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πέθανε από θερμοπληξία: Νέα τραγωδία, με 3χρονο αγόρι
ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε από θερμοπληξία: Νέα τραγωδία, με 3χρονο αγόρι

Πέθανε από θερμοπληξία: Ενα τρίχρονο παιδί στην Τουρκία έχασε τη ζωή του όταν στο αυτοκίνητο όπου τον είχε αφήσει ο πατέρας του να κοιμάται να κάνει επίσκεψη, αναπτύχθηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες από τον ήλιο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα παιδί 3 ετών στα Αδανα της Τουρκίας, καθώς έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο, όπου τον είχε αφήσει ο πατέρας του πηγαίνοντας να επισκεφθεί τον αδερφό του. Το παιδί έμεινε για περίπου μία ώρα στο αυτοκίνητο, στο οποίο ο καυτός ήλιος δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή μιας και οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν να το κρατήσουν ζωντανό.

Ο 34χρονος Sifeddin Malahaji, όπως κατέθεσε, πήγε ήθελε να επισκεφθεί τον αδερφό του για να πιουν τσάι. «Όταν πήγα να φύγω από το σπίτι, ο γιος μου έτρεξε πίσω μου κλαίγοντας γιατί ήθελε να έρθει μαζί μου» ανέφερε στην κατάθεσή του. Στη διαδρομή όμως ο μικρός αποκοιμήθηκε με τον πατέρα να δηλώνει πως δεν ήθελε να τον ξυπνήσει και γι αυτό το λόγο τον άφησε στο αυτοκίνητο. Οπως είπε πάρκαρε στη σκιά και άφησε ανοικτά τα παράθυρα, όμως κατά το διάστημα που έλειψε ο ήλιος άρχισε να «χτυπά» το όχημα. Οταν πλέον επέστρεψε το παιδί δεν ανταποκρινόταν.

Ο ίδιος καθώς και η σύζυγός του Hiba Alheraki, 28 ετών, είχαν πάει στην πόλη Aδανα της νότιας Τουρκίας για έναν οικογενειακό γάμο όταν συνέβη το φρικτό περιστατικό στις 15 Αυγούστου. Μετά την κατάθεση του ζευγαριού στην αστυνομία, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς πραγματοποιήθηκε νεκροψία στον μικρό Badr Alddin Malahafji στο Ιατροδικαστικό Ίδρυμα των Αδάνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις