Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σαμπάνης Σάμος: Γνωρίζω το άτομο που κρύβεται πίσω από τις ψευδείς ειδήσεις για μένα
LIFESTYLE

Σαμπάνης Σάμος: Γνωρίζω το άτομο που κρύβεται πίσω από τις ψευδείς ειδήσεις για μένα

Σαμπάνης Σάμος: Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία

Την αντίδραση του Γιώργου Σαμπάνη προκάλεσε μία ανάρτηση – καταγγελία στο Instagram, όπου και του καταλόγισαν πως διέκοψε συναυλία επειδή τσακώθηκε με την σύντροφό του. Συγκεκριμένα, η γνωστή χρήστης – ρεπόρτερ του Intsagram με το ψευδόνυμο «Soula Glamorous», δημοσίευσε μήνυμα που της έστειλε κάποιος που βρέθηκε στην συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή και υποστήριζε πως «διέκοψε τη συναυλία επειδή τσακώθηκε με τη σύντροφό του».

Η «Soula Glamorous», γνωστή για τα ρεπορτάζ που αφορούν τη Show Biz, ανέβασε στο Instagram μήνυμα που έγραφε ότι « Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για ”λόγους υγείας”».

Γιώργος Σαμπάνης: Γνωρίζω το άτομο που κρύβεται πίσω από τις ψευδείς ειδήσεις για μένα

Για αυτή τη δημοσίευση αντέδρασε άμεσα ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος τόνισε μάλιστα πως θα κινηθεί δικαστικά, ενώ όπως ανέφερε γνωρίζει το άτομο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις