Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

27

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιά Μόσχα: Πυρκαγιά σε χώρο στρατιωτικής μονάδας
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά Μόσχα: Πυρκαγιά σε χώρο στρατιωτικής μονάδας

Φωτιά Μόσχα: Η πυρκαγιά ξεκίνησε, πιθανόν, σε ένα ξύλινο κτίριο, το οποίο λειτουργούσε ως στρατώνας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο στρατιωτικής μονάδας στο Ντολγκοπρούντνι, κοντά στη Μόσχα, ανέφερε η κεντρική διεύθυνση του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων της περιοχής της Μόσχας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS. «Κατά την στιγμή της άφιξης της πρώτης ομάδας πυροσβεστών – διασωστών, έβγαινε πυκνός καπνός από την στέγη ενός κτιρίου» ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπήρξαν πληροφορίες για τραυματίες, η πυρκαγιά κατασβέσθηκε, ανάφερε το υπουργείο. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε μια έκταση 1.200 τετραγωνικών μέτρων. Το κανάλι Baza του Telegram έγραψε ότι πήρε φωτιά ένα ξύλινο κτίριο, το οποίο λειτουργούσε ως στρατώνας. Σύμφωνα με το εν λόγω κανάλι, στο κτίριο υπήρχαν κληρωτοί και προσωπικό, και όλοι τους απομακρύνθηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δεκάδες αναφορές για εμπρησμούς στρατολογικών γραφείων σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Kommersant βάσει της δορυφορικής φωτογραφίας, στους χώρους απέναντι στο σπίτι με τον αριθμό 33 στην οδό Βαστότσναγια στο Ντολγκοπρούντνι, όπου βρίσκεται η υπ’ αριθμόν 52116 στρατιωτική μονάδα, υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός. Από τις αρχές του πολέμου υπήρξαν δεκάδες αναφορές για εμπρησμούς στρατολογικών γραφείων σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις