Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπανδρέου: Αδικαιολόγητες οι παρακολουθήσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Αδικαιολόγητες οι παρακολουθήσεις

Παπανδρέου: Για «ατυχή και απαράδεκτη προσπάθεια του πρωθυπουργού να κρυφτεί πίσω από ζητήματα εθνικής ασφάλειας για να δικαιολογήσει τις παρακολουθήσεις» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός

Τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου αφού σημειώνει ότι ήταν «ατυχής και απαράδεκτη η προσπάθεια του Πρωθυπουργού να κρυφτεί πίσω από ζητήματα εθνικής ασφάλειας για να δικαιολογήσει τις παρακολουθήσεις», προσθέτει πως «οι ίδιες οι πράξεις αυτής της κυβέρνησης αποδεικνύονται επικίνδυνες για την εθνική μας ασφάλεια και τους δημοκρατικούς μας θεσμούς».

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «το διακύβευμα είναι η Δημοκρατία. Όσα σιγά σιγά αποκαλύπτονται για τις παρακολουθήσεις αναδεικνύουν αδιαφανείς και αυταρχικές αντιλήψεις και πρακτικές. Δυστυχώς, διακατέχουν και συνολικά τις πολιτικές της κυβέρνησης με προσωπική ευθύνη του πρωθυπουργού». «Επ’ αυτού, σιωπή. Ποια η χρεία εχθρών, αν τέτοιοι προστάτες μας προστατεύουν!», καταλήγει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις