Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρμπή – Σχοινάς διακοπές: Οι φωτογραφίες τους στο instagram
LIFESTYLE

Γαρμπή – Σχοινάς διακοπές: Οι φωτογραφίες τους στο instagram

Γαρμπή - Σχοινάς διακοπές: Τις τελευταίες ώρες το ζευγάρι χαλαρώνει σε ένα σκάφος απολαμβάνοντας τη θάλασσα κάποιου νησιού

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί. Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους από τις συναυλίες αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Τα στιγμιότυπα από τις κοινές τους διακοπές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα προφίλ τους στο Instagram, το  οποίο και χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε άλλο μέσο για να επικοινωνούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Τις τελευταίες ώρες το ζευγάρι χαλαρώνει σε ένα σκάφος απολαμβάνοντας τη θάλασσα κάποιου νησιού.

Οι φωτογραφίες τους στα social

Τόσο η Καίτη Γαρμπή και  Διονύσης Σχοινάς μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, φωτογραφίες τους. «Αυτή η πονηρή μουρίτσα εκεί πίσω, όλα τα λεφτά», έγραψε στη λεζάντα μίας απο τις δημοσιεύσεις της, η Καίτη Γαρμπή, εννοώντας τον σύζυγό της. «Καααλοκαιρινές διακοπές για λίιγοοοοοο», έγραψε με τη σειρά του και ο τραγουδιστής, ο οποίος πόζαρε σαν καπετάνιος μπροστά από το τιμόνι του σκάφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις