Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδίωξη Θεσσαλονίκη: Κινηματιγραφική σύλληψη στο κέντρο της πόλης
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη Θεσσαλονίκη: Κινηματιγραφική σύλληψη στο κέντρο της πόλης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ουκρανό οδηγό

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι δυνάμεις της Αστυνομίας ακινητοποίησαν τον οδηγό ενός οχήματος στην «καρδιά» της πόλης.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν είχε προηγηθεί καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν το ΙΧ στο ύψος του Συντριβανίου, λίγο πριν από τη ΔΕΘ. Έπειτα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αφαιρέθηκαν από το όχημά του αντικείμενα, το οποίο παραμένει άγνωστο, καθώς ήταν καλυμμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα, ο οδηγός του οχήματος κατάγεται από την Ουκρανία.

Δείτε στιγμιότυπο από την καταδίωξη του οχήματος:
Δείτε βίντεο από την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη:

Σύλληψη 27χρονου

Την ίδια στιγμή στον εισαγγελέα οδηγείται ο 27χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, όταν αποπειράθηκε να ληστέψει, υπό την απειλή μαχαιριού, κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Κλεάνθους, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η αντίδραση όμως του υπαλλήλου τον υποχρέωσε να τραπεί σε φυγή, ενώ οι άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις οδήγησαν στον εντοπισμό του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται ως δράστης δύο διαδοχικών ληστειών που διαπράχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε κρεοπωλείο της Σταυρούπολης, με συνολικά λεία 1.050 ευρώ.

Δείτε ακόμη
Νέο περιστατικό στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας: Χειρούργος δεν εξέταζε ανήλικη – Τι καταγγέλλεται
Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους – Επιχειρούσε στη φωτιά στη Νέα Πέραμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις