Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λαπόρτα: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Μέσι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαπόρτα: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Μέσι

Λαπόρτα: επιθυμία όλων στην Μπάρτσα είναι να δουν τον Αργεντίνο να ολοκληρώνει την καριέρα του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Πέρυσι το καλοκαίρι, μετά από 21 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεντ Ζερμέν. Κύρια αιτία τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα», που εκτοξεύθηκαν επί προεδρία Μπαρτομέου και του στέρησαν τη δυνατότητα να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Αυτή το «άκομψο» φινάλε στον δρόμο που βάδισαν μαζί Μέσι και Μπαρτσελόνα θέλει να διορθώσει ο Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Μάρτη στον προεδρικό θώκο των «μπλαουγκράνα».

Ο Καταλανός δικηγόρος τόνισε στα πλαίσια μιας εκδήλωσης χορηγών στη Νεά Υόρκη: «Η καριέρα του Μέσι στην Μπαρτσελόνα προφανώς ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο που δεν ήθελε κανείς μας. Δεν ήταν απόφαση του συλλόγου, έφυγε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων και έτσι νιώθω ότι ακόμα έχουμε ένα ηθικό χρέος προς το πρόσωπό του. Θέλουμε να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα μας, να χειροκροτηθεί από τους οπαδούς μας και όλους όσους βρίσκονται κοντά στο club. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου, το θεωρώ προσωπικό μου στόχο και πραγματικά θα ήθελα πολύ να συμβεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις