Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορτοσάλτε για Λιγνάδη: “Ανακαλώ όσα είπα”
ΕΛΛΑΔΑ

Πορτοσάλτε για Λιγνάδη: “Ανακαλώ όσα είπα”

Πορτοσάλτε για Λιγνάδη: Εκ παραδρομής όπως είπε ο Αρης Πορτοσάλτε, ανέφερε τον νόμο Παρασκευόπουλου ότι επέτρεψε την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Διόρθωσε τα όσα είπε για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και τον νόμο Παρασκευόπουλου ο Αρης Πορτοσάλτε, διευκρινίζοντας σήμερα ότι εκ παραδρομής συνέδεσε τα δυο γεγονότα. Σημειώνεται ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου δεν προέβλεπε διαφορετική μεταχείριση και πρόνοιες για την αναστολή της ποινής, ρύθμιση που προβλέπει ο Ποινικό Κώδικας και του ΣΥΡΙΖΑ και ο σημερινός της Νέας Δημοκρατίας. Τα λεχθέντα από τον Αρη Πορτοσάλτε είχε σχολιάσει με οργή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ και είχε απειλήσει μάλιστα με προσφυγή στα δικαστήρια.

Ο Αρης Πορστοσάλτε στην πρωινή εκπομπή της Πέμπτης με τον Δημήτρη Οικονόμου είπε ότι ανακαλεί τα όσα είπε και πρόσθεσε; “Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος ο οποίος να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων”, ανέφερε επί λέξει.

Τι είχε πει ο Αρης Πορτοσάλτε για την αναστολή της ποινής του Λιγνάδη

Το πρωί της 14ης Ιουλίου στην ανάγνωση των εφημερίδων -όπως κάθε πρωί- στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, έφτασε η ώρα της “Αυγής” που, όπως και άλλες εφημερίδες, είχαν ως πρώτο θέμα την υπόθεση Λιγνάδη. Όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε, βλέποντας την πρώτη σελίδα της εφημερίδας “εξερράγη”. Υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, αποφυλακίζεται επειδή φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο νόμος Παρασκευόπουλου και πρόσθεσε: “Γιατί σκούζει τώρα η Αυγή; Την τσίμπησε κάτι;” είπε. “Το Κοινοβούλιο με τον κ. Παρασκευόπουλο ψήφισε “Μπάτε σκύλοι αλέστε”, “Ανοίγουμε τις φυλακές, όλοι έξω στους δρόμους” και αυτό εφαρμόζουν τα δικαστήρια”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις