Πορτοσάλτε για Λιγνάδη: “Ανακαλώ όσα είπα”

ΕΛΛΑΔΑ

Πορτοσάλτε για Λιγνάδη: “Ανακαλώ όσα είπα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πορτοσάλτε για Λιγνάδη: Εκ παραδρομής όπως είπε ο Αρης Πορτοσάλτε, ανέφερε τον νόμο Παρασκευόπουλου ότι επέτρεψε την αποφυλάκιση Λιγνάδη

28.07.2022 | 18:35

Διόρθωσε τα όσα είπε για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και τον νόμο Παρασκευόπουλου ο Αρης Πορτοσάλτε, διευκρινίζοντας σήμερα ότι εκ παραδρομής συνέδεσε τα δυο γεγονότα. Σημειώνεται ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου δεν προέβλεπε διαφορετική μεταχείριση και πρόνοιες για την αναστολή της ποινής, ρύθμιση που προβλέπει ο Ποινικό Κώδικας και του ΣΥΡΙΖΑ και ο σημερινός της Νέας Δημοκρατίας. Τα λεχθέντα από τον Αρη Πορτοσάλτε είχε σχολιάσει με οργή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ και είχε απειλήσει μάλιστα με προσφυγή στα δικαστήρια.

Ο Αρης Πορστοσάλτε στην πρωινή εκπομπή της Πέμπτης με τον Δημήτρη Οικονόμου είπε ότι ανακαλεί τα όσα είπε και πρόσθεσε; “Επί υπουργίας Παρασκευόπουλου δεν έχει περάσει νόμος ο οποίος να συνδέεται με το ανασταλτικό αποτέλεσμα σε εφέσεις κατηγορουμένων”, ανέφερε επί λέξει.

Τι είχε πει ο Αρης Πορτοσάλτε για την αναστολή της ποινής του Λιγνάδη

Το πρωί της 14ης Ιουλίου στην ανάγνωση των εφημερίδων -όπως κάθε πρωί- στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, έφτασε η ώρα της “Αυγής” που, όπως και άλλες εφημερίδες, είχαν ως πρώτο θέμα την υπόθεση Λιγνάδη. Όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε, βλέποντας την πρώτη σελίδα της εφημερίδας “εξερράγη”. Υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, αποφυλακίζεται επειδή φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο νόμος Παρασκευόπουλου και πρόσθεσε: “Γιατί σκούζει τώρα η Αυγή; Την τσίμπησε κάτι;” είπε. “Το Κοινοβούλιο με τον κ. Παρασκευόπουλο ψήφισε “Μπάτε σκύλοι αλέστε”, “Ανοίγουμε τις φυλακές, όλοι έξω στους δρόμους” και αυτό εφαρμόζουν τα δικαστήρια”.

Exit mobile version