Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Μαρτίνς;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Άμεσες εξελίξεις μετά την οδυνηρή ήττα στο Καραϊσκάκη από τη Μακάμπι Χάιφα.

Είναι γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχαιρε γενικότερης εκτίμησης στον Ολυμπιακό και μέχρι τώρα υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους προπονητές των πρωταθλητών Ελλάδας. Ωστόσο, ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League με το βαρύ 0-4 στο Καραϊσκάκη φέρνει άμεσα εξελίξεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του και τους Πειραιώτες να κοιτάζουν, κυρίως, προς Ισπανία και Πορτογαλία. Για τους ερυθρόλευκους ήταν αυτοσκοπός η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά την περσινή απουσία, αλλά τελικά απέτυχαν. Και απέτυχαν με… θόρυβο, αφού το 0-4 από τους Ισραηλινούς είναι η πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία του κλαμπ. Γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και γι’ αυτό θα… πέσουν κεφάλια.

Το πρώτο, θα είναι αυτό του προπονητή, αφού ο Μαρτίνς θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος, όπως είπε και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Η επόμενη ημέρα φέρνει τον Ολυμπιακό σε αναζήτηση προπονητή. Είναι πολύ απλό. Δεν είναι ξεκάθαρο το πράγμα… γιατί από χθες μετά τα μεσάνυχτα, έψαχναν… Περίμεναν ότι θα πάει καλά το ματς και θα πέρναγε ο Ολυμπιακός… Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει άμεσα προπονητή».

Με το βλέμμα στην Ιβηρική

Το θέμα, επομένως, είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει και αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, πάντως, από το βράδυ της Τετάρτης (27/7) κι έπειτα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν κυρίως τις περιπτώσεις προπονητών από Ισπανία και Πορτογαλία. Προβάδισμα φέρεται να έχει η ισπανική αγορά αυτή τη στιγμή αλλά ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά. Επισήμως, άλλωστε, για τους Πειραιώτες δεν έχει αλλάξει κάτι και αυτός είναι και ο λόγος που η προγραμματισμένη για τις 19:00 προπόνηση δεν έχει ματαιωθεί και θα γίνει κανονικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις