Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Θάνατος σε πισίνα στο Ισραήλ: Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Karmi Yosef
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θάνατος σε πισίνα στο Ισραήλ: Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Karmi Yosef

Θάνατος σε πισίνα στο Ισραήλ: Τέσσερις ώρες μετά ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 30 ετών πνίγηκε σε ιδιωτική πισίνα σε φιλικό σπίτι στο Ισραήλ όταν άνοιξε στο εσωτερικό μέρος της και τον «ρούφηξε». Τέσσερις ώρες μετά ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες. Η αστυνομία του Ισραήλ που έφτασε στο σπίτι με την πισίνα, έθεσε τους ιδιοκτήτες του, ένα ζευγάρι περίπου 60 ετών, σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο άτυχος νέος συμμετείχε σε πάρτι που διοργανώθηκε στη βίλα τους. Ο άνδρας και η γυναίκα, είναι ύποπτοι για πρόκληση θανάτου από αμέλεια, δήλωσε η αστυνομία του Ισραήλ.

Το ζευγάρι συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 21 Ιουλίου. Το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους μία ημέρα μετά, υπό «περιοριστικούς όρους κατ’ οίκον περιορισμού» για πέντε ημέρες. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Karmi Yosef, 25 μίλια (40 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ.νΒίντεο από κινητό τηλέφωνο από τη σκηνή δείχνει πλωτήρες και νερό να αναρροφώνται στον πυθμένα, στο κέντρο της πισίνας. Όσοι κάθονταν στην άκρη της πισίνας άρχισαν να φωνάζουν πανικόβλητοι.

Πλησίασε την τρύπα, γλίστρησε και παρασύρθηκε μέσα στο νερό πριν προλάβει να αντιδράσει

Ο άτυχος 30χρονος πλησίασε την τρύπα, γλίστρησε και παρασύρθηκε μέσα στο νερό πριν προλάβει να αντιδράσει. Στο σημείο έφτασαν εκτός από την αστυνομία, τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης και ο στρατός. Σύμφωνα με αναφορές των ξένων μέσων ενημέρωσης, οι διασώστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να φτάσουν στο θύμα.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται μάρτυρες που λένε ότι στο πάρτι συμμετείχαν σχεδόν 50 άτομα, εκ των οποίων έξι ήταν στην πισίνα. Αναφέρουν ακόμη ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε κατασκευάσει την πισίνα χωρίς την κατάλληλη άδεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις