Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ταξίδι του μέλιτος για το νιόπαντρο ζευγάρι
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ταξίδι του μέλιτος για το νιόπαντρο ζευγάρι

Ποιον εξωτικό προορισμό επέλεξε το νιόπαντρο ζευγάρι;

H Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μετά τον διπλό εντυπωσιακό και ρομαντικό γάμο τους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος. Το ζευγάρι ταξίδεψε μέσω Κωνσταντινούπολης στις Μαλδίβες και η Κόνι ήδη ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Οι δυο τους επέλεξαν ένα θέρετρο στον Ινδικό Ωκεανό, τo Velassaru που αποτελείται από μικρές βίλες πάνω στο νερό. Η Κόνι και ο Μάριος όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες απόλαυσαν σαμπάνια, τροπικά φρούτα και γλυκά.

 

Ο γάμος στην Κρήτη

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 9 Ιουλίου στις 17:30 στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα. Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο μπαμπάς της Λευτέρης Πανταζής, που όπως είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του, φρόντισε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά, με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για την κόρη του.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη μέρα, που θα γιορτάσουν μαζί με φίλους, την αγάπη τους. Μπροστά σε 200 καλεσμένους και με έξι κουμπάρους, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις τους, στον γάμο τους δεν θα βρεθούν παιδιά, καθώς θέλουν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους μέχρι πρωίας αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις