Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλον Μασκ Δήλος: Mονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα
ΕΛΛΑΔΑ

Έλον Μασκ Δήλος: Mονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα

Έλον Μασκ Δήλος: Γεύτηκε θαλασσινά πάνω στο σκάφος

Και τη Δήλο επισκέφθηκε, με πολυτελές γιοτ που κοστίζει 5 εκ. ευρώ, ο Έλον Μασκ. Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, ο οποίος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για διακοπές στην Μύκονο, νοίκιασε αντί 7.000 ευρώ την θαλαμηγό Zeus που ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips και θεωρείται ένα από τα καλύτερα σκάφη του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MykonosLive.tv, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του. Όπως θα δείτε στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, ήταν ντυμένος με μαύρο σορτς και λευκό T-shirt. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο. Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ γνώριζε την ιστορία της Δήλου.

Γεύτηκε θαλασσινά πάνω στο σκάφος

Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Mykonos Boat Trips, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο φρέσκο ψάρι, τις γαρίδες και το καλαμάρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις