Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόρη Πλούταρχου: Η Κατερίνα Κακοσαίου κάνει… δυναμική είσοδο!
LIFESTYLE

Κόρη Πλούταρχου: Η Κατερίνα Κακοσαίου κάνει… δυναμική είσοδο!

Κόρη Πλούταρχου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα ετοιμάζεται για να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής

Είναι ταλαντούχα και πανέμορφη και μόλις έκανε το ντεμπούτο της στην μουσική με το τραγούδι Πόσο Θέλω. Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα ετοιμάζεται για να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής. Το Πόσο Θέλω, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, γεμάτο φρεσκάδα, φως και καλοκαιρινή αύρα, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Σημειώνεται ότι, η Κατερίνα έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, με το τραγούδι Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις που τραγουδά με τον Γιάννη Πλούταρχο. Το τραγούδι μάλιστα βρέθηκε στα top trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Φωτο: Οι τρεις κόρες!

Η Κατερίνα πήρε το ταλέντο του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου και έκανε το μουσικό ντεμπούτο της Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα συναρπάζει το κοινό και on stage, μέσα από τις συναυλίες της με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Labis Ioannou (@labis_ioannou)

Πέντε παιδιά, μια πολύ αγαπημένη οικογένεια

Ο Γιάννης Πλούταρχος -του οποίου το πραγματικό επίθετο είναι Κακοσαίος- είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι γνωστό πως έχει μια πολύ δεμένη οικογένεια και πώς τα παιδιά του έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του στη μουσική. Ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος ήδη έχει ασχοληθεί με το τραγούδι και έχει πραγματοποιήσει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι «Ψέματα» από την Panik Records.  «Ξεκινώντας, είχα άγχος για το αν θα έχω σχόλια για τον πατέρα μου. Σκέφτηκα ότι θα κριθώ ούτως ή άλλως. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι. Δεν σκέφτηκα να αλλάξω το όνομά μου. Από τη στιγμή που ξεκίνησα με αυτό δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω» είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιώργος Κακοσαίος.

Τι έχει πει ο Γιάννης Πλούταρχος

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου και τα πέντε τους παιδιά, μίλησε το 2109 για το ταλέντο που έχουν κληρονομήσει τα περισσότερα απ’  αυτά λέγοντας: «Μέχρι στιγμής, τα τρία από τα πέντε μου παιδιά έχουν κληρονομήσει το χάρισμα της φωνής μου. Δε μπορεί, πέντε έχω κάνει.. Δε μπορεί, κάποιο θα το είχε κληρονομήσει».

Κατερίνα & Γιάννης Πλούταρχος – Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις (Official Music Video)
Και με τον μικρούλη!
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις