Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στάθης Ταυλαρίδης – ΑΕΛ: Αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή και υπευθύνου Scouting
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στάθης Ταυλαρίδης – ΑΕΛ: Αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή και υπευθύνου Scouting

Στάθης Ταυλαρίδης - ΑΕΛ: Επιστρέφει και ο Τάσος Βενέτης και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του επικεφαλής Τεχνικού Διευθυντή

Ο Στάθης Ταυλαρίδης παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα μετακομίσει στη Λάρισα για να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε μάλιστα το γεγονός, με τον Ταυλαρίδη να έχει και ρόλο υπευθύνου σκάουτινγκ και τον Τάσο Βενέτη να παίρνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ένταξη στο οργανόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, των πρώην ποδοσφαιριστών της, Τάσου Βενέτη και Στάθη Ταυλαρίδη. Ο Λαρισαίος και κυπελλούχος το 2007 με την ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης, επιστρέφει από την Κέρκυρα όπου δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του επικεφαλής Τεχνικού Διευθυντή, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης, εκ των κορυφαίων στο είδος του στην Ελλάδα, αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή και υπευθύνου Scouting. Η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ και με τα δύο προαναφερόμενα στελέχη θα έχει κατ’ αρχάς τριετή διάρκεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AELarisa Football Club (@aelfc)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις