Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πικέ – Σακίρα: Πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές το βίντεο στο Tik Tok
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πικέ – Σακίρα: Πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές το βίντεο στο Tik Tok

Πικέ - Σακίρα: Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα άκουγε το τραγούδι «Inevitable» της πρώην συντρόφου του, ενώ φαινόταν αρκετά σκυθρωπός

Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ από τη Σακίρα απασχόλησε αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα δείχνουν πως αυτό θα συνεχίσει για καιρό ακόμη, αφού οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Από την επίσημη ανακοίνωση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού για τον χωρισμο τους, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media, ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πικέ, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί αρκετά.

Ο ποδοσφαιριστής εθεάθη στο αυτοκίνητό του αρκετά προβληματισμένος, με τους θαυμαστές που τον εντόπισαν, να περικυκλώνουν το αμάξι και να τον τραβούν βίντεο. Κάποιος από αυτούς, κόλλησε την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του στο τζάμι του αμαξιού, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, ότι ο Πικέ άκουγε στο ραδιόφωνο… Σακίρα! Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα που άκουγε το τραγούδι «Inevitable» της πρώην συντρόφου του ενώ οδηγούσε, έχει γίνει ήδη viral. Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από τον λογαριασμό @carmonaa.23, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 250.000 likes.

@carmonaa.23 Pique escuchando a shakira😱😂#carmonaa23 #paratii #fyp #tiktokindia #bcn #tiktok #tiktoker #tiktokespaña #parati #fcbarcelona #gaeltonto #pique #shakira ♬ sonido original – carmonaa23

Μητέρα Σακίρα: Ελπίζω να τα βρουν

Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca, ο Πικέ διέκοψε τη σχέση με την «σερβιτόρα» με την οποία φέρεται να είχε απατήσει τη Σακίρα. Την ίδια ώρα, οι δηλώσεις της μητέρας της Κολομβιανής σταρ σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στην κόρη της και τον πατέρα των εγγονών της, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η Νίδια Ριπόλ, δήλωσε συγκεκριμένα, ότι ελπίζει οι δυο τους να συμφιλιωθούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις