Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαρκοζί Αθήνα: Συνάντηση με Μητσοτακη στο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρκοζί Αθήνα: Συνάντηση με Μητσοτακη στο Μαξίμου

Σαρκοζί Αθήνα: Η χθεσινή συνάντηση δεν είναι η πρώτη για τους δύο πολιτικούς

Διακοπές στην Αθήνα κάνει τις τελευταίες ημέρες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Δεν πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Σαρκοζί στην Αθήνα, την οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές, και γνωρίζει αρκετά καλά. Οπως πάντα ο Νικολά Σαρκοζί προτιμά να μένει στο κέντρο της πόλης και να απολαμβάνει τις βόλτες του στα υπέροχα σποτ της ελληνικής πρωτεύουσας. Επ’ ευκαιρίας της διαμονής του στην Αθήνα, χθες, ο Νικολά Σαρκοζί είχε συνάντηση και με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η χθεσινή συνάντηση δεν είναι η πρώτη για τους δύο πολιτικούς. Μητσοτάκης-Σαρκοζί είχαν συναντηθεί και το 2017, στην Αθήνα, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν πρόεδρος της ΝΔ. Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Χαλαροί και ευδιάθετοι απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Συναντήθηκα νωρίτερα με τον φίλο και παραδοσιακό σύμμαχο της Ελλάδας, πρώην πρόεδρο της Γαλλίας @NicolasSarkozy». Το ζεύγος Σαρκοζί-Μπρούνι αγαπούν την Ελλάδα και την επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι, για τις διακοπές τους. Η Γαλλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Κάρλα Μπρούνι, είχε μάλιστα εμφανιστεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017, στο Παλλάς, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «French touch».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις