Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δένδιας για Τουρκία: «Πράγματα που πριν λίγα χρόνια ήταν γραφικά, έχουν γίνει καθημερινότητα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας για Τουρκία: «Πράγματα που πριν λίγα χρόνια ήταν γραφικά, έχουν γίνει καθημερινότητα»

Δένδιας για Τουρκία: Ο κ. Δένδιας πρόσθεσε επίσης ότι η χώρα μας έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους που τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές

Με το δικό του τρόπο σχολίασε από το βήμα της Βουλής, τις προκλητικές και παραληρηματικές ενέργειες των Τούρκων, ο υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Ενημερώνοντας την επιτροπή άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων ο κ. Δένδιας τόνισε πως η τουρκική προκλητικότητα λαμβάνει καθημερινά πλέον νέες διαστάσεις. «Πράγματα που πριν από λίγα χρόνια θα θεωρούνταν γραφικά ή αδιανόητα αποτελούν πλέον κομμάτι καθημερινής συμπεριφοράς της γείτονος», είπε και πρόσθεσε με νόημα: «τελευταίο παράδειγμα ο χάρτης κυριαρχίας του Αιγαίου και της Κρήτης. Θα αρχίσω να θεωρώ κομπλιμέντο προς εμένα ότι δεν αμφισβητείται η κυριαρχία Κέρκυρας και των Παξών».

Ο κ. Δένδιας πρόσθεσε επίσης ότι η χώρα μας έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους που τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές, γεγονός που επισημαίνεται από τον ίδιο στους εταίρους της χώρας μας προκειμένου να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις