Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Περιστέρι: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Περιστέρι: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει»

Τσίπρας Περιστέρι: O ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά όποτε και αν στηθούν οι κάλπες ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εκφωνεί ομιλία στην κεντρική πλατεία Περιστερίου. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει», ενώ χαρακτήρισε την ομιλία του την «πιο αληθινή, πιο αδιάψευστη σφυγμομέτρηση». Όπως είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτός είναι «ο λόγος για τον οποίο δεν τολμά να προκηρύξει εκλογές ο κος Μητσοτάκης» και «για τον οποίο δε θα αντέξει για πολύ». «Γιατί βλέπω στα πρόσωπά σας τη σιγουριά. Βλέπω στα πρόσωπά σας το αύριο. Γιατί είμαστε πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι. Γιατί η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει. Γιατί όποτε και να στηθούν οι κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος και με διαφορά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στην «υπόσχεση» που έδωσε το βράδυ των εκλογών του 2019, «όταν έκλεινε ένας κύκλος μιας συγκλονιστικής πορείας» με «ένα διόλου ευκαταφρόνητο σχεδόν 32% στην κάλπη», ότι θα αντιστοιχηθεί «ο εκλογικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ», προκειμένου να φτιαχτεί «ένα μεγάλο, μαζικό και λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς». «Και να που σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάναμε την υπόσχεσή μας πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το 3ο Συνέδριό του και την εκλογική διαδικασία της 15ης του Μάη, δεν είναι απλά άλλο ένα κόμμα. Έστω μεγαλύτερο. Είναι ένα άλλο κόμμα», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας, καλωσορίζοντας τα 110.000 «νέα μέλη του κόμματος».

«Από εδώ και εμπρός», όμως τόνισε, «δεν έχουμε παλαιά και νέα μέλη, έχουμε μόνο μέλη – συνιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις απ’ όποια πολιτική διαδρομή κι αν προέρχεται ο καθένας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις