Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάτζικ Τζόνσον Ελλάδα: Ο σταρ Τζίμι Κίμελ ζήλεψε τις διακοπές στη χώρα μας και τρολάρει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάτζικ Τζόνσον Ελλάδα: Ο σταρ Τζίμι Κίμελ ζήλεψε τις διακοπές στη χώρα μας και τρολάρει

Μάτζικ Τζόνσον Ελλάδα: Η διαφήμιση γίνεται ακόμα και όταν πρόκειται για... τρολ

Δεν έχει τέλος η λίστα με τις διασημότητες που γίνονται πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό και διαφημίζουν τις ομορφιές της χώρας μας στους εκατ. followers τους σε όλο τον κόσμο. Η διαφήμιση γίνεται ακόμα και όταν πρόκειται για… τρολ. Τελευταίος στη λίστα ο δημοφιλέστατος Τζίμι Κίμελ. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αγαπημένος παρουσιαστής, κωμικός και παραγωγός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του μια φωτογραφία από τις «διακοπές» του στη Σαντορίνη… Μάλιστα, στο στιγμιότυπο που επέλεξε να μοιραστεί απολαμβάνει την παρέα του θρύλου του NBA Μάτζικ Τζόνσον, και της συζύγου του Κούκι Τζόνσον. Βέβαια η εν λόγω φωτογραφία δεν είναι παρά προϊόν μοντάζ, καθώς – όπως συνηθίζει – ο Κίμελ απλώς πρόσθεσε τον εαυτό του σε στιγμιότυπο που είχε μοιραστεί ο Μάτζικ Τζόνσον νωρίτερα.

Στο φόντο της φωτογραφίας φαίνεται η γραφική Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα οι Τρεις Καμπάνες των Φηρών, επισήμως γνωστές ως η «Καθολική Εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου». Μάλιστα, ο Τζίμι Κίμελ επέλεξε το hashtag #MyMagicVacation κάνοντας χιουμοριστική αναφορά στον φίλο του Μάτζικ Τζόνσον. Μπορεί ο Τζίμι Κίμελ να μην ήταν εκεί και απλώς να τρόλαρε τον δημοφιλή παίκτη του NBA, αλλά είναι βέβαιο πως οι εκατομμύρια followers του έλαβαν το μήνυμα.

Η αρχική ανάρτηση του Μάτζικ Τζόνσον:

https://twitter.com/MagicJohnson/status/1546595891493998592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1546595891493998592%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FMagicJohnson2Fstatus2F15465958914939985923Ffbclid3DIwAR1f36FCvidEuTIB_prXNmyd3-ShAEsxrcRwgYZKlO3NpcMztI8uAh27LN8provider%3Dtwitter

Τηλεφώνημα έκπληξη στον Μάτζικ Τζόνσον

Πάντως, η παρουσία του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ο λατρεμένος παίκτης ενθουσιάστηκε με τη μοναδικότητα της χώρας μας και δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα από τις διακοπές του, συνοδεύοντας μάλιστα τις αναρτήσεις του με ιστορικά facts. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μάλιστα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως τον έχει εμπνεύσει η ιστορία της Ελλάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ταξίδι στον τόπο μας ήταν μια εμπειρία που το άλλαξε τη ζωή. Δεσμεύτηκε, την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Ελλάδα, να συναντήσει από κοντά τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο Μάτζικ Τζόνσον και η σύζυγός του Κούκι απόλαυσαν τις διακοπές του στη χώρα μας και με τον Samuel Jackson, πολυαγαπημένο ηθοποιό και παραγωγό. Την παρέα των διασημοτήτων συμπλήρωσε και η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles με τον σύζυγό της. Την παρουσία της διάσημης παρέας στην Ελλάδα «πρόδωσε» μια ακόμα φωτογραφία που ανήρτησε ο Magic Johnson αυτή τη φορά από τη Ζάκυνθο.

Τρελαμένη και η Φεράνι!

Από μια άλλη γωνιά της Ελλάδας, την γραφική Ύδρα, μια άλλη διασημότητα διαφήμισε τη χώρα μας στους 27,5 εκατομμύρια followers της. Ο λόγος για την influencer και αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Κιάρα Φεράνι, η οποία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιρροής και σίγουρα θα φέρει στη χώρα μας χιλιάδες φαν της που ακολουθούν πιστά το κάθε της βήμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις