Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύργιος – “μεθυσμένη” φίλαθλος: Ποια ήταν η γυναίκα που τον… ενοχλούσε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύργιος – “μεθυσμένη” φίλαθλος: Ποια ήταν η γυναίκα που τον… ενοχλούσε

Ο Νικ Κύργιος έδωσε ένα από τα... γνωστά του «σόου» κατά την διάρκεια του τελικού στο Wimbledon

Την παρθενική του εμφάνιση σε τελικό Grand Slam έκανε χθες ο Νικ Κύργιος που αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μπορεί να ηττήθηκε, ωστόσο τράβηξε ξανά τα βλέμματα καθώς εκτός από την πολύ καλή του εμφάνιση, έκανε ακόμα ένα από τα «γνωστά» του σόου. Ο 27χρονος έχει χαρακτηριστεί ένα από τα μεγαλύτερα «χαμένα» ταλέντα του τένις καθώς οι ικανότητές του έρχονται σε αντίθεση με την συμπεριφορά του. Σε ένα άθλημα που απαιτεί στρατιωτική πειθαρχία και συγκέντρωση, ο Κύργιος είναι ένα «ελεύθερο πνεύμα». Συμπεριφέρεται όπως αισθάνεται, ξεσπά κατά θεατών, ανοίγει κουβέντα μαζί τους, τους ειρωνεύεται, μονολογεί πολλές φορές καθώς αγωνίζεται και προκαλεί συχνά γέλιο με τη συμπεριφορά του.

https://twitter.com/ActionNetworkHQ/status/1546150292626055168?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1546150292626055168%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1263500%2Fnik-kurgios-poia-itan-i-methusmeni-pou-ehei-piei-700-pota-kai-enohlouse-ton-ellinoaustralo%2F

Μια από τους φιλάθλους του φώναξε και τον αποδοκίμασε

Ήταν πολύ δύσκολο για τον Κύργιο στην «μεγάλη σκηνή» του Wimbledon να αποφύγει κάποια έκρηξη. «Στόχος» του έγινε μια γυναίκα από τις κερκίδες η οποία -όπως έλεγε ο ίδιος φώναζε- κάθε φορά που ετοιμαζόταν να σερβίρει. Σε ένα από τα πρώτα του σερβίς, λίγο μετά την απώλεια του δεύτερου σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μια από τους φιλάθλους του φώναξε και τον αποδοκίμασε προκαλώντας την «έκρηξη» του Αυστραλού.

«Mου αποσπά την προσοχή όταν αγωνίζομαι σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν με πίστεψες και το έκανε ξανά, και σχεδόν μου κόστισε το παιχνίδι. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ» είπε στον διαιτητή ο Κύργιος με την ατάκα «μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά» να γίνεται άμεσα viral στα Social Media.Η 32χρονη Πολωνή δικηγόρος που έκανε έξαλλο τον Κύργιο.

Ποια ήταν όμως η γυναίκα που έκανε έξαλλο τον Νίκ Κύργιο;

Πρόκειται για την 32χρονη Πολωνή, Άνια Πάλους η οποία είναι δικηγόρος με ειδίκευση στα ιατρικά θέματα. Λίγο μετά την υπόδειξη του Κύργιου, η διοργάνωση την απέβαλε προσωρινά από τον τελικό του Wimbledon. Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην Sun το μόνο που ήθελε ήταν να τον υποστηρίξει. «Δεν είχα πιει 700 ποτά, είχα πιει δύο. Για εμένα φταίει η θερμοκρασία, δεν είχα καπέλο, ίσως το παράκανα, αλλά είχα μόνο καλές προθέσεις. Λυπάμαι πραγματικά. Πάντα λέει ότι ο κόσμος είναι εναντίον του, ήθελα να τον υποστηρίξω», δήλωσε η ίδια αναφορικά με το επεισόδιο στον τελικό του τουρνουά. Τελικά, αφού της έδωσαν ένα μπουκάλι νερό για να συνέλθει, της επέτρεψαν να επιστρέψει στον αγώνα μετά από περίπου 15 λεπτά, προκειμένου να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις