Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Viral το γκράφιτι με τον… Κρητικό Greek Freak
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Viral το γκράφιτι με τον… Κρητικό Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο καλλιτέχνης του έβαλε μουστάκι και του φόρεσε μαύρο σαρίκι, σε μια δημιουργία που έγινε πολύ γρήγορα viral

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να κάνει λαμπρή καριέρα στο NBA και να εμπνέει όλο τον κόσμο. Ένα γήπεδο σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης φέρει πλέον ένα ευφάνταστο γκράφιτι του “Greek freak”. Η αγάπη προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Σ’ ένα γηπεδάκι μπάσκετ στην περιοχή Γάζι του Ηρακλείου Κρήτης δημιουργήθηκε ένα γκράφιτι όπου απεικονίζεται ο… Κρητικός «Greek Freak». Ο καλλιτέχνης έβαλε μουστάκι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το φόρεσε μαύρο σαρίκι, σε μια δημιουργία που έγινε πολύ γρήγορα viral.

Δείτε επίσης την επική αντίδραση του «Greek Freak», σε παιχνίδι του Instagram.

Είδε τον εαυτό του στην κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών στο NBA, σε παιχνίδι του Instagram. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και να «παίξει» στα social media. Σε ένα από τα ποστ του αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι που επιλέγει τυχαία την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών στο NBA. Ο Giannis είδε και τον εαυτό του να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, κάτι που τον έκανε να «τρελαθεί», σε μια επική αντίδραση που σίγουρα προκάλεσε το γέλιο στους εκατομμύρια followers του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις