Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θέμης Αδαμαντίδης δίκη: Αναβλήθηκε το δικαστήριο του τραγουδιστή
ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης δίκη: Αναβλήθηκε το δικαστήριο του τραγουδιστή

Θέμης Αδαμαντίδης δίκη: Αντιρρήσεις υπέβαλλε στο αίτημα αναβολής ο συνήγορος του κατηγορουμένου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο, μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της μηνύτριας, προκειμένου η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συναδέλφου του, κώλυμα αφού δίκαζε σε άλλο δικαστήριο. Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στην Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. «Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και οι μητέρες των παιδιών του για να τον στηρίξουν.

Αντιρρήσεις υπέβαλλε στο αίτημα αναβολής ο συνήγορος του κατηγορουμένου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και έπειθε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας». Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά από μήνυση που υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή η πρώην σύντροφός του στο ΑΤ Αλίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις