Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έγκυος έμεινε και πάλι έγκυος: Απίστευτη και σπάνια ιατρική περίπτωση
ΚΟΣΜΟΣ

Έγκυος έμεινε και πάλι έγκυος: Απίστευτη και σπάνια ιατρική περίπτωση

ΗΠΑ: Απίστευτη και σπάνια ιατρική περίπτωση - Γυναίκα έγκυος έμεινε και πάλι έγκυος

Απίστευτη και σπάνια γυναικολογική περίπτωση καταγράφηκε στις ΗΠΑ, με έγκυο να μένει ξανά έγκυος. Μια απίστευτη όσο και σπάνια περίπτωση για τα γυναικολογικά δεδομένα κι όχι μόνο καταγράφηκε στις ΗΠΑ, όπου μια έγκυος έμεινε ξανά έγκυος και έφερε στον κόσμο και δεύτερο παιδί. Όπως αναφέρει το Today.com, η Cara Winhold, 30 ετών και ο σύζυγός της Blake, 33, από το Τέξας from North Richland Hills, Texas, καλωσόρισαν τους γιους τους, Colson and Cayden, στις 25 Οκτωβρίου του 2021.

Από όσα εξομολογείται η ίδια, μετά την απόκτηση του πρώτου τους γιού, το ζευγάρι που ήθελε και δεύτερο παιδί είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του.

Ώσπου σε μια σχετική επίσκεψη στον γυναικολόγο, η Cara διαπίστωσε όχι απλώς ότι είναι έγκυος, αλλά και ότι στον υπέρηχο ακουγόταν και δεύτερο καρδιακός παλμός, χωρίς όμως να κυοφορεί δίδυμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για για μια σπάνια γυναικολογική περίπτωση, η οποία ονομάζεται επικύηση, όταν δηλαδή μια γυναίκα ήδη έγκυος μένει και πάλι έγκυος. Η επικύηση συμβαίνει, όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη. Η επικύηση ενδέχεται να συμβαίνει σε διάφορα θηλαστικά, όπως είναι τα τρωκτικά, τα κουνέλια, τα πρόβατα, τα άλογα και τα μαρσιποφόρα.

@mommawinhold I hope you’re in them all #Multiverse #twins #superfetation #superfetationtwins #multiversus #twinmom #momtok #babies #cute #love #fyp #foryoupage #surprise #viralvideo #viral #trending #twin #winholdtwins ♬ Until I Found You – Stephen Sanchez

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις