Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τράπερ Saint – 16χρονη: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή για την κατηγορία βιασμού
ΕΛΛΑΔΑ

Τράπερ Saint – 16χρονη: Τα πρώτα λόγια από τη φυλακή για την κατηγορία βιασμού

Τράπερ Saint - 16χρονη: Στον 27χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και συγκεκριμένα μιας 16χρονης κοπέλας στον Λαγκαδά.

Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο τράπερ Πέτρος Δήμου, γνωστός ως Saint, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τον 27χρονο, του οποίου τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, κατήγγειλε μία 16χρονη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος την κράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός του αυτοκινήτου του, την ακινητοποίησε με τη βία και μετά την κακοποίησε. Ο καλλιτέχνης μίλησε μέσα από την φυλακή στην εκπομπή του Alpha “Tlive”, δηλώνοντας ότι είναι αθώος. “Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή οτιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο -τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι” είπε αρχικά ο τράπερ.

“Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν. Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω” πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τράπερ απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Ιανουάριο του 2021 όταν η χώρα βρισκόταν σε καθεστώς αυστηρού lockdown για την ανακοπή μετάδοσης του κορονοϊού, ο 27χρονος αποφάσισε να γυρίσει video clip με δεκάδες άτομα να συγκεντρώνονται στο σημείο. Οι εικόνες αυτές είχαν προκαλέσει τότε οργή και αγανάκτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις