Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τράπερ Saint – βιασμός 16χρονης: Βιντεοκλίπ με… όπλα και ανήλικους είχε γυρίσει ο 27χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τράπερ Saint – βιασμός 16χρονης: Βιντεοκλίπ με… όπλα και ανήλικους είχε γυρίσει ο 27χρονος

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου (Saint) στη δημοσιότητα, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη, είχε εμφανιστεί τον Ιανουάριο του 2021 σε βιντεο κλιπ με… όπλα. Επρόκειτο μάλιστα για μια περίοδο κατά την οποία ίσχυαν περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν φάνηκε να αποθαρρύνει τον ίδιο και δεκάδες άλλους, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, από το να κάνουν ένα σόου με όπλα, άγνωστο αν ήταν αληθινά ή όχι.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Τα στοιχεία του 27χρονου, δόθηκαν στη δημοσιότητα καθώς συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. και κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στη Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 7-6-2022 στο 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά (Σχετ. το από 8-6-2022 δελτίο τύπου της Υπηρεσίας μας).

ραπερ5
Αναλυτικά τα στοιχεία του 27χρονου στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ποιος είναι ο τράπερ Saint

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του Πέτρου Δήμου (Saint) στη δημοσιότητα, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές. Ο νεαρός είχε απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα τον Ιανουάριο του 2021, καθώς, το χρονικό διάστημα που ίσχυαν τα αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα βίντεο κλιπ στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου, με πολλούς να συμμετέχουν κρατώντας όπλα στα χέρια. Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς απεικονίζονταν ακόμη και ανήλικα άτομα σε πολλές σκηνές, να… σημαδεύουν την κάμερα με πιστόλια.

Ο κατηγορούμενος είχε, τότε, μιλήσει για το περιστατικό σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και είχε ισχυριστεί ότι «τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψεύτικα, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Ο κόσμος μαζεύτηκε επειδή μας είδε. Είχα πάει εγώ με 2-3 φίλους μου, βγήκα να κάνω το γύρισμα, και επειδή μας είδαν μαζεύτηκαν. Δεν μπορούσαμε να τους διώξουμε, δεν έφευγαν» είχε δηλώσει. Σε ένα από τα τελευταία μουσικά κομμάτια, που ανέβασε στον λογαριασμό του στο YouTube, πριν από περίπου 11 μήνες και έχει τίτλο «Respect», ο τράπερ Saint αναφέρει, μεταξύ άλλων, στους στίχους: «Ξεκινώντας μικρός, μέσα στον εθισμό, με γυναίκες να έχω δίπλα μου σαν ναρκωτικό, ένιωθα ζιγκολό μα κάθε νύχτα χάριζα τον οργασμό

Να με θέλαν οι γυναίκες κάθε βράδυ για αυτό, να’μουνα μοναχός, με γυναίκες δυο-δυο, στον παράδεισο ή στην κόλαση γίνεται αυτό, να μου αρέσει αυτό, στο παιχνίδι όμως έμπαινε «κοκό» και ποτό Να έχουν βίτσια τρελά, να τις πιάνω απ’τα μαλλιά, να την χ…νω μες στο στόμα να ακούω ουρλιαχτά, βάλτο λίγο πιο βαθιά, sugar boy με φωνάζει και η δική σου μαμά, άμα θέλεις λέγε με μπαμπά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις