Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φραγκολιάς – Λατινοπούλου: Του την “έπεσαν” για τις νέες δηλώσεις – Τι απαντά
LIFESTYLE

Φραγκολιάς – Λατινοπούλου: Του την “έπεσαν” για τις νέες δηλώσεις – Τι απαντά

Φραγκολιάς - Λατινοπούλου: Οι δηλώσεις προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σωρεία σχολίων δέχτηκε ο Κώστας Φραγκολιάς μετά τις δηλώσεις του για τη Δανάη Μπάρκα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου που αφορούσε την παρουσιάστρια και τις φωτογραφίες της με μαγιό, όπου εκείνος απάντησε ότι: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο».

Λατινοπούλου: Η αριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία -Έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κώστας Φραγκολιάς ανάρτησε μία φωτογραφία η οποία περιέχει το μήνυμα «Βλέπουμε ό,τι θέλουμε» και στη λεζάντα απάντησε σε όσους τον επέκριναν, με βάση τα όσα είπε.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Ισχύει και για το ρήμα “ακούω”.Σήμερα λοιπόν,δέχτηκα εναν καταιγισμό μηνυμάτων και συνομιλώντας με πολλούς από εσάς μέσω σοσιαλ,νιώθω την ανάγκη να ξαναεπικοινωνήσω πως οι δηλώσεις μου αφορούν τα πρότυπα υγείας και ουδεμία αναφορά και συσχέτιση δεν έκανα με πρότυπα ομορφιάς, συμπεριφοράς, αυτοπεποίθησης και εικόνας άλλων ανθρώπων.

Εννοείται δικαίωμα του καθένα να είναι όπως θέλει να είναι, να φοράει ό,τι θέλει και γενικότερα να εκφράζεται με την εικόνα του όπως νιώθει. Οι δηλώσεις μου αφορούν σε ιατρικές μελέτες σχετικά με το παραπάνω βάρος και τις πιθανές αρνητικές συνέπειες που μπορεί αυτό να φέρει στην υγεία ενός ανθρώπου.

(Και απορώ γιατί κάποιοι δεν θέλετε να το καταλάβετε και μεθοδευμένα μετατρέπετε μια γενικευμένη άποψη σε προσωπική επίθεση και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που αν και προσωπικά δεν γνωρίζω, συμπαθώ πολύ και τον θεωρώ αξιόλογο.)
Ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν μαζί μου και μου εξέφρασαν την συμφωνία τους στα λεγόμενά μου αλλά και σε όσους την αντίθεσή τους με αρεστό τρόπο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias)

Φραγκολιάς – Λατινοπούλου: Το σχόλιο της Ελίνας Παπίλα

Τις δηλώσεις σχολίασε η Ελίνα Παπίλα σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star». «Τι έπαθε το παιδί; Εγώ λίγο δεν τον κατάλαβα. Είπε “είδατε να ανέφερε το όνομα της Δανάης;”. Εγώ το είδα στο στόρι της συγκεκριμένης γυναίκας τις φωτογραφίες της Δανάης. Δεν το είπε το όνομα, αλλά το έδειξε», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα. Η Ελίνα Παπίλα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι ποιος ορίζει τι είναι υγεία και τι δεν είναι. Εγώ εκεί θέλω να σταθώ. Ποιος λέει αν είναι υγιής κάποιος, ο οποίος έχει κιλά, δεν έχει κιλά, έχει μακριά μαλλιά, έχει κοντά μαλλιά. Δεν έχει σχέση!».

«Ποιος ορίζει τι είναι υγιές πρότυπο και τι δεν είναι; Ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, να παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει και οι άλλοι θα ακολουθήσουν ή όχι αυτό που βλέπουν. Αυτό και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας η Ελίνα Παπίλα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις του στην τηλεόραση, τα social media πήραν «φωτιά» εναντίον του.  «Ο Κώστας Φραγκόλιας στηρίζει Λατινοπουλου ότι και καλά δεν έκανε body shaming στη Δανάη», «Κι εμείς έχουμε την άποψη ότι ο Φραγκολιάς είναι χρόνια τώρα ένας κολαούζος, αδιάφορος πανελίστας», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

https://twitter.com/Frouku/status/1541345630634872832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1541345630634872832%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1258853%2Fh-apadisi-tou-kosta-fragolia-meta-tis-arnitikes-adidraseis-sta-social-media-gia-tis-diloseis-tou-uper-tis-latinopoulou%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις