Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θύμιος Μπουγάς νέα: Τι λέει ο 39χρονος για όσους του έκαναν bullying
ΕΛΛΑΔΑ

Θύμιος Μπουγάς νέα: Τι λέει ο 39χρονος για όσους του έκαναν bullying

Θύμιος Μπουγάς νέα:>Ο Δήμος Πύργου στο πλευρό του Θύμιου- Του βρήκαν σπίτι, θα τρώει δωρεάν

Νέα αρχή στη ζωή του κάνει ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο. Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο Θύμιος Μπουγάς – που ζούσε το τελευταίο διάστημα σε ένα ακατοίκητο σπίτι, αλλά και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος αναφέρθηκαν στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του 39χρονου άνδρα, ο οποίος πλέον θα έχει τη βοήθεια που πρέπει από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου. Ερωτηθείς από την Αγγελική Νικολούλη για το τι θα έκανε εάν έβλεπε μπροστά του εκείνους που του έκαναν bullying, κάποιοι εκ των οποίων εμφανίστηκαν μετανιωμένοι, δήλωσε: «Από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Τίποτα δεν θα τους έλεγα… Τι να τους πω;». Παράλληλα, ο Θύμιος Μουγάς θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή του και τον βοήθησαν.

Ο Δήμος Πύργου στο πλευρό του Θύμιου- Του βρήκαν σπίτι, θα τρώει δωρεάν

Για την θετική ανταπόκριση του κόσμου, μίλησε στην εκπομπή και ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, βρήκαν στον Θύμιο σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Εγκρίθηκε επίσης, ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις